19 Şubat 2011 Cumartesi

Dantel Elbise


Dantelden muhteşem bir elbise.Oldukça zarif ve şık gözüküyor. Beğeneceğinizi ve yapabileceğinizi düşünüyorum.Link burada.

Yapılan 2 yorumu buradan okuyabilirsiniz.

Şeker Kızlar


Çok hoşlar değil mi? İsterseniz sizde fimo hamurundan veya seramik hamurundan yapabilirsiniz. Link burada ve burada

Yapılan 5 yorumu okumak için buraya bakabilirsiniz.

6 Şubat 2011 Pazar

Notebookta mükemmeli arayanlara: Sony Vaio BX397XP


İntel Core 2 Duo işlemciye sahip olan Sony Vaio BX397XP entegre kamerası, bluetoothu, 1 gb rami ile bizleri son teknolojiyle buluşturuyor. x-black teknolojisine sahip 17 ichlik ekranında bizi harika dvd’ler izlemeye davet ediyor. Sahip olduğu parmak izi okuyucu teknolojisiyle üstün güvenlik sağlıyor. 320 gb hard disk ve 256 mb ekran kartına sahip bu ürünle dizüstü bilgisayarında oyun oynamak artık çok daha zevkli.
Yurtdışında 2324 € fiyatına sahip ürün henüz Türkiye’ye gelmedi. Şık tasarım ve son teknolojiyi bir arada yaşmak isteyen ve mükemmeli arayanlara tavsiyem Sony Vaio BX397XP. Genel olarak sony vaio bx serisinin özelliklerini buradan inceleyemezsiniz.Kendiniz arştırın.Linke ulaşamadım çünkü. :)Yazdığım bu yazı ile ilgili 12 adet yorum yazılmış.Okumak istersen buraya bakabilirsin.Okumak istemezsen, yazının başlığına tıkla da bir hayrın dokunsun. :) Bir de ben bu yazıyı 7 Ocak 2007'de yazmışım.Sanırım artık Türkiyede de satışı vardır.

Yatak Başı Ağaç


Paylaşmadan geçemedim. Cibinlikleri severim, ağaçları da. İkisini birleştiren çok hoş bir tasarım olmuş. Çeşitli eklemeler yapılabilir isteğe göre.Belki örgüden yapılma kuşlar,el yapımı çiçekler ya da renkli kurdelalar, örgü bir yatak örtüsü.Artık orası sizin hayal gücünüze,yeteneğinize,zevkinize kalmış.İlgili link burada.
Yapılan 3 yorumu buradan okuyabilirsiniz.

Saat Kaç?


Bir dakika şu el yapımı şahane saatime bakıp söyleyeyim.Saatinizin kayışı kopmuş olabilir.Kopmadıysa bile bu tasarımı gördükten sonra kendiniz koparabilirsiniz.Evde çeşitli boncuk ve kristallerden kolye tasarladığımız gibi ya da bilezik yapar gibi saat kayışı da yapabiliriz.Bu tasarım bilezik ve saatin hoş bir kombinasyonu olmuş.Bu yazıma hiç yorum yapan olmamış.İlk yorum yapan siz olun.

Yün Sepetler


Bu çevre dostu yün sepetlere konacak pek çok şey bulabilirsiniz.Çocuğunuzun oyuncakları başta olmak üzere, pek çok şey için kullanabilirsiniz.Hem kullanışlı hem şirin.Yapılan 3 yoruma buradan ulaşabilirsiniz.

Çöpten Sanat


Atılacak çöplerden bile harikalar yaratmak mümkün.Yeterki içinizde bir sanatçı ruhu taşıyın. Bu dekoratif sevimli biblolar bunun en güzel örneği.Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Yapılan iki yorumu buradan okuyabilirsiniz.

Hoş Tasarımlar


Ne kadar harikalar değil mi? Turuncuyu seviyorsanız bir göz atın derim. Sizde kolayca yapabilirsiniz.
Yapılan 4 yorumu buradan okuyabilirsiniz.

Örgü Kurbağa


İşte örgü yeteneginin mükemmel bir yansıması.İsterseniz sizde yapabiirsiniz.Detaylar burada.

Renkli Toka


Böyle bir toka eminim kızınızın saçlarında çok hoş duracaktır.Rengarenk bir tokaya kim hayır diyebilirki...Renkli kurdelaları kullanarak kolayca yapabilirsiniz.

Sevimli Canavarlar


Tek dişi kalmış canavar diye bunlara diyor olsalar gerek. Örgüyle kedi köpek yapmakta zorlanıyorsanız, sizde sevimli canvarlar yaparsınız. En azından bu birşeye benzemiyor diyenlere karşı... :)

Renkli Kadehler


Cam bardaklarınızın yada kadehlerinizin üstüne cam boyası ile yapacağınız desenler,resimler sizi eşsiz bir kolleksiyonun sahibi yapabilir.Buradan diğer örneklerine bakabilirsiniz.